De balans in beweging niet ruiters balans algemeen
Balans De balans in beweging

Wat kunnen we voor je doen?

de balans in beweging klachten en blessures

Gezonde balans

Bij de balans in beweging staan een correcte houding en een gezonde stabiliteit centraal. Balans is hierbij het sleutelwoord. Door mijn werk als fysiotherapeute weet ik dat er veel lichamelijke klachten voortkomen uit het verkeerd bewegen, belasten en door onbalans in het lichaam. Wanneer we beter in evenwicht zijn, zien we een significante verbetering in de gezondheid.

De balans in beweging niet ruiters apparatuur en trainingsvormen

Apparatuur en trainingsvormen

Omdat niet elk lichaam hetzelfde is, is er ook niet één specifieke manier van trainen. Om te weten welke trainingsvorm en bijbehorende apparatuur precies bij jou past, plannen we een vrijblijvende intake. Hierin komt jouw vraagstelling aan bod, wordt er naar je houding gekeken en doen we samen een paar testjes waaronder op de flexchair.

De balans in beweging niet ruiters massages

Massages

Massage als behandeling van spier- en spanningsklachten is een van de oudste en meest toegepaste vorm van behandelen. Massage verlicht de pijn en geeft een meer ontspannen gevoel.

Medical Taping Concept

Medical taping is de toepassing van elastisch tape, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. Het tape ondersteund het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen, zonder daarbij in de bewegingsvrijheid te beperken.

de balans in beweging curetape-blauw1

Contact gegevens

Bezoekadres:
Manege tinte
Rietdijk 74a
3234 KR  Tinte

Contactadres:
Ares 13
3225 TC  Hellevoetsluis

Telefoon: +316 81 60 08 86
E-mail: info@debalansinbeweging.nl